lauantai 10. syyskuuta 2016

Olohuoneen uusi ilme

Puoli vuotta on siitä, kun ensimmäisen kerran sain KonMari kirjan käteeni ja sen jälkeen on tapahtunut paljon, Tässä on kuva viime joululta, ajanjaksolta jolloin KonMarista olin vielä täysin tietämätön.
Olohuone jouluna 2015
Voin sanoa, että olohuone oli melkoisen täyteen ahdettu kaiken maailman kalusteilla. Kuitenkin sinne mahtui vielä joulukuusi ja jouluaattona paljon väkeä! :) Tavaroita olen käynyt läpi vähitellen kategoria kerrallaan ja paljon tavaroita on myös lähtenyt kiertoon. Säilytyskalusteita on jäänyt tyhjäksi, varsinkin kun ajatus minimalismista on alkanut kiehtoa. Täysin minimalistia minusta tuskin koskaan tulee, koska pidän kauniista esineistä ympärilläni. Se on myös ajatus KonMarissa, että ympärillä on ainoastaan esineitä, jotka tuovat iloa elämään. Pidemmittä puheitta tässä on olohuoneen muodonmuutoksesta kuvia ja tämä tuo paaaljon iloa minun elämääni!
Olohuone syyskuussa 2016
Vaikka olen ostolakossa, niin halusin yhden uuden asian olohuoneeseen, nimittäin tämän rottinkipöydän, josta tuli meidän rottinkirahi. Rahia olemme pitkään haaveilleet, mutta sopivaa ei kohdalle ole sattunut. Kävin viime viikolla Iskussa ja siellä oli rottinkikalusteita alennuksessa, joten siitä se ajatus sitten läksi.

Ruokapöydän uusi paikka
Ruokapyödän yläpuolelle löysin tämän kivan sisustus julisteen ja sen sanomaa meilllä noudatetaan, kirjaimellisesti! :)

Singer pyödän uusi paikka
Singer-pöytä pääsi nyt väliaikaisesti käytävältä olohuoneeseen, kunnes sen tilalle löydän hyllyn. On tämä ihan kiva näinkin. Pöytä pääsee sitten takaisin entiselle paikalleen.

Onko teillä KonMari aiheuttanut vastaavia "mynstäämisen" tarvetta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti