perjantai 12. elokuuta 2016

Vaatehuoneen maritusta!

Olen pitänyt Marituksessa muutaman viikon taon, koska marittaminen ei kiinnostanut ja ulkona on ollut ihanat säät. Toisena syynä on ollut se, että seuraavana vuorossa oli paperit. Papereita olen hillonnut rakkaudella jo vuodesta 2004! Kaikki huolellisesti tallessa kenkälaatikoissa, sieltä löytyi vuokrasopimukset, maksetut laskut ym. Siellä oli myös kipeitä asioita, esimerkiksi työsopimuksia ja todistuksia ei niin mieluisista työpaikoista. Lisäksi siellä oli vuokrasopimuksia ajoista, joiden muistelu teki vielä kipeää. Siitä huolimatta päätin tarttua härkää sarvista ja laittaa paperisilppurin laulamaan! 😄

Maksettuja laskuja ym. löytyi kaikkinensa kaksi jätesäkillistä! Jäljelle jätin viime vuotiset paperit ja muuten tärkeät paperit. Nyt jälkeen päin tuntuu vapauttavalle, että kävin paperit läpi. Papereiden jälkeen siirryin vaatehuoneeseen ja kävin läpi loput komonot sieltä. Siellä oli monta laatikollista mummolta jääneitä villalankoja ja keskeneräisiä käsitöitä. Lopulta jätin itselleni yhden laatikollisen villalankoja ja lahjoitin kaksi IKEAn kassillista langanpätkiä kaverille isoäidin neliöitä varten.
Kassillinen langanpätkiä

Samalla kävin vielä läpi sotkuisen kylpyhuoneen kaapit, joissa säilytän kaikki siivoukseen ja peseytymiseen liittyvät tarvikkeet, kuten pyyhkeet ja pesuaineet. Päällimmäisenä oli ne pyyhkeet, joita käytetään eniten. Alta paljastui aivan uusia iskemättömiä pyyhkeitä. Sieltä kaapista lähti myös ikean kassillinen pyyhkeitä siivoukseen! Nykyisin siivoaminen on niin nopeaa ja helppoa, kun ei tarvitse siirrellä tavaroita edestä. Esillä on itselle rakkaita esineitä ja tavaroita.
Kassillinen pyyhkeitä
On se nyt niin siisti kaappi, kelpaa! 
Pyyhkeet ovat siistissä pinossa 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti