keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mikä on minimalismi?

Eilen innostuin tukimaan aihetta nimeltä minimalismi, joka sivuaa tai mielestäni täydentää KonMarin sanomaa. Minimalistinen ajatus tavaroiden vähentämisestä ei mielestäni ole niin tehokas ja pitkälle viety kuin KonMari. Minimalistit miettivät, että mikä on tärkeää perhe-elämässä, työelämässä ja omassa henkisessä ja fyysisessä elämässä. Aivan kuten KonMarissa Maritus leviää koko elämän kattavaksi projektiksi. Marituksen myötä kaikenlainen shoppailu on jäänyt ja kauppakeskuksissa juokseminen on jäänyt minimiin.

Koti on koti eikä varasto
Tavaroita ja vaatteita myymällä jää nykyisin muutama kolikko ylimääräistä ja palkasta jää myös nykyisin enemmän tilille rahaa. Siitäpä heräsi ajatus siitä, että voisiko talo- ja autolainan lyhentää pois nopeammin?

Kun lainan maksaa pois nopeammin, ei tarvitsee enää olla kahdeksaa tuntia päivässä ja viittä päivää viikossa töissä. Jää enemmän aikaa kaikelle kivalle ja ennen kaikkea perheelle ja läheisille. Talosta on karsittu kaikki ylimääräinen pois, jolloin siivoamiseen ei mene myöskään aikaa paljoa. Minimalistien kodit ovat hyvin raikkaita ja ihanan yksinkertaisia.
Pinterestistä napattu kuva selkeästä kodista
Molemmat kuvat ovat Pinteresista ja näitä kuvia on Pinterest tulvillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti